Personel Kıyafeti

Firmanızın ve markanızın kimliğini tamamlayıcı unsurlardan biri olan personel kıyafeti çalışmanlarınızın konforu ve verimliliği  açısından önem arz etmektedir. Bu nedenle çözüm ortağı olduğumuz müşterilerimize ürün tasarlarken ve üretirken çalışmalarımızı çok boyutlu olarak planlamaktayız. Ürettiğimiz personel kıyafetlerinin kalitesi ve tasarımı kurumunuzu ve markanızı temsil ettiğinden dolayı doğru vizyonu yansıtabilir olmalıdır.  Hem iş alanında çalışanlarınıza kolaylık sağlayacak hem de modern görünümde olmalıdır.


İş Güvenliği

İş hayatında güvenlik çok önemlidir. Güvenlik için giyilen elbise de bir o kadar önemlidir. Kullanım alanına göre özel kumaş ve aksesuarlar ile yüksek ısıya dayanıklı, su geçirmez, rüzgar geçirmez veya yüksek görünürlüklü iş elbiseleri çalışanlarınızın güvenliğini arttırmaktadır.


Doğru Materyal

20 yılı aşkın tekstil tecrübemiz ve profesyonel çalışma ekibimiz sayesinde müşterilerimize iş elbisesi ve personel kıyafeti  ihtiyaçlarını belirleme aşamasında da yardımcı oluyoruz. Farklı kumaş ve aksesuarların mükemmel kombinasyonu ve uygulamasıyla ihtiyacı en iyi şekilde karşılayan personel kıyafetleri üretiyoruz. Kısacası doğru materyalleri doğru şekilde kullanıyoruz.


Kurumsal Kimlik

Kurumsal kimlik kısaca kurumunuzun, markanızın veya ürününüzün dışarıdan nasıl göründüğüdür. Kurumunuzu, markanızı veya ürününüzü en doğru şekilde ifade edebilmenin en önemli unsuru ise kurumsal kimlikte bütünlüktür. Sizi tanıyan kişi ve kuruluşlara karşı oluşturduğunuz güveni arttırmak, tanımayan kişi ve kuruluşlarda ise iyi bir intiba oluşturabilmek için kurumsal kimliğinizdeki bütünlük büyük önem arz eder. Kurumsal giyim de kurumsal kimliğinizi tamamlayan en önemli unsurlardan biridir.


Marka Bilinirliği

Günümüzde tanıtım ve reklam hayatımızın büyük bir bölümünü kapsıyor. Nilssteks İş Elbisesi olarak gerek kurumsal kıyafetler gerek ise promosyon tekstil ürünlerimizle kurumunuzun, ürününüzün veya markanızın bilinirliğini arttırıyoruz. Osmaniye ili ve tüm ilçelerine İş Elbiseleri ve Personel Kıyafetleri üretimini yapıp adresinize teslim ediyoruz.