İşçi Elbiseleri

İş esnasında tehlikeleri karşı vücudu koruyucu bir özelliğe sahip olan ve çalışma şartlarını kolaylaştıran iş elbiseleri, tüm sektörlerin ihtiyacına uygun malzemeler ve detaylar kullanılarak üretilmektedir. İş elbiseleri sadece güvenliği sağlamaz, aynı zamanda konforlu bir çalışma imkanı da sunar. 

Sunduğu en önemli avantajlardan biri de markanın imajını arttırmak ve firmaların saygınlığını arttırmak olan iş elbiseleri, pratik kullanımı ile çalışanların işini önemli derecede kolaylaştırmaktadır. Kaliteli işçiliği ile en zorlu şartlarda bile dikişleri sökülmeyen iş elbiseleri, esnek ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. 


İş Önlüklerinin Özellikleri: 

Bayan ve erkek çalışanlar için farklı şekillerde tasarlanan ve geniş bir kullanım alanına sahip olan iş önlükleri, çalışanların güvenliğini en iyi şekilde sağlamaktadır. Hareket kısıtlaması olmadan rahat bir çalışma imkanı sunan ve özel kumaşı ile terletmeyen yapıya sahip olan iş önlükleri, ihtiyaca göre uzun kollu ya da kolsuz olarak tasarlanabilmektedir. 


İş önlüğü kalıbı kullanılacak yere göre belirlenmekte ve üretim aşamasına geçilmeden evvel örneği müşterinin onayına sunulmaktadır. Firma talebine göre özel detaylar eklenerek üretilebilen ve modaya da uyum sağlayan iş önlükleri, şıklığı ve rahatlığı aynı anda yaşatıyor. Cep detayı ile pratik kullanım imkanı sunan iş önlükleri, mevsime uygun kumaşlar seçilerek üretilmektedir. Tüm iş kıyafeti ihtiyaçlarına en başarılı çözümleri sunan Nilssteks İş Elbiseleri, bu alanda gösterdiği başarılar ile sektörün en iyileri arasında yer almaktadır.