Güvenlik kıyafetleri, güvenliğin sağlanmasından sorumlu olan güvenlik görevlileri için tasarlanan kıyafetlerdir. Kurumsal yapının tesis edilmesi ve tek tip kıyafetler sayesinde daha kaliteli bir görselliğin tesis edilmesi amacıyla tercih edilen bu kıyafetleri siz de tercih etmek ister misiniz? Kıyafet tercihlerinizde kalite ve yüksek performansı yakalamak açısından ayrıcalıklara sahip olmak adın Nilssteks İş Elbisesi farkını hissedin!


Güvenlik kıyafetleri tasarlanırken görsel kusursuzluk dikkate alınsa da kıyafetlerin tasarlanması ve hazırlanması sırasında başka detayların da ön planda olduğunu ifade etmek gerekir. Şimdi gelin firmanız için tasarlanan güvenlik kıyafeti seçeneklerinin hangi detaylar dikkate alınarak tasarlandığına bir bakalım!


Mevsim Koşulları

Güvenlik görevlilerinin giyeceği kıyafetleri tasarlarken dikkate alınan en değerli konu mevsim koşullarıdır. Mevsime uygun bir şekilde yazlık ya da kışlık olarak tasarladığımız kıyafetlerin konforu arttırmasını sağlıyoruz. Özellikle güvenlik görevlilerinin üzerinde uzun saatler kalan kıyafetlerin mevsim şartları nedeniyle rahatsızlık vermemesini önemsiyoruz.


Müşteri Talepleri

Siz değerli müşterilerimizin güvenlik kıyafeti üretimi ile alakalı özel taleplerini oldukça önemsiyoruz. Özellikle kıyafetlerin stili ile ilgili tercihlerinize uygun seçenekler ortaya çıkarıyoruz. Sizlerin talebine uygun tasarlanan kıyafetlerde görsel ve işlevsel kusursuzluğu da ihmal etmiyoruz. Bu sayede her talebe uygun çözümler ortaya koymayı önemsediğimizi hissettiriyoruz.


Güvenlik Kıyafetleri Tasarım Seçenekleri

Güvenlik görevlileri için tasarlanan kıyafetlerin genel olarak renk ve modelleri benzerdir. Ancak bu benzerliğin dışına çıkmak isteyen marka ve kurumlar için özel tasarım güvenlik kıyafetleri hazırlıyoruz. Renk, model ve desen konusunda arzu ettiğiniz bütün taleplere çözüm üreterek yüksek standartlar sunuyoruz. Kaliteyi ön planda tutarken çeşitliliği de unutmuyoruz.


Erkek – Kadın Kıyafetleri

Güvenlik görevlileri sadece erkeklerin mesleği değildir. Kadınlar da çeşitli kurumlarda güvenlik görevlisi olarak hizmet verebilmektedir. Bu durumda güvenlik kıyafeti tasarlanırken erkek ve kadınlar için farklı kesim seçilir. Kadınların fiziksel yapısı ile erkeklerin fiziksel yapısı birbirinden farklı olduğundan bu farklılığı yansıtacak çözümler üzerinde durulur.


İş elbisesi konusunda kalite, performans ve kusursuzluk arayışındaysanız Nilssteks İş Elbisesi  avantajlarını yaşamaya başlayabilirsiniz. Size özel seçenekler ve kalite odaklı tercihler mümkün! Tek yapmanız gereken bize talebinizi iletmek!